Useful tips

Hvad er et bryllup?

Hvad er et bryllup?

Et bryllup handler ikke kun om at man skal binde sig til hinanden, men med de storartede (og ofte dyre bryllupper) ligger der utroligt meget praktisk arbejde i at stable et bryllup på benene. For mange tager det flere års planlægning og opsparing, inden parret er klar til at holde en overdådig bryllupsfest.

Hvad er orgelmusik til dit bryllup?

GUIDE: Orgelmusik til dit bryllup 1 Wagner: Here comes the bride. Stammer fra Wagners opera Lohengrin, hvor det kaldes ”Brudekoret”. 2 Mendelssohn: Bryllupsmarch. Skrevet i 1842 til en opførelse af Shakespeares skuespil En Skærsommernatsdrøm. Festlig og jublende lykkelig musik – og skærsommernætter er jo romantiske. 3 Jeremiah Clarke: Prins Jørgens March. En rigtig fanfare, der gør sig godt på trompet og også lyder flot på orgel.

Er live musik et bryllup?

Ethvert bryllup er unikt, og med den helt rigtige musik eller det rigtige band kan I glæde både jer selv, hinanden og jeres familie og venner med netop den slags musik, som I elsker. Der er ingen tvivl om, at live musik er bedst, også når det gælder et bryllup.

Hvem er best man i brylluppet?

Når brylluppet skal planlægges er det traditionen at brudgommen vælger en forlover (Best man) som ofte er en af brudgommens gode venner, der samtidig skal stå for nogle praktiske opgaver under brylluppet, herunder skal han holde ringene.

Hvad er bryllupstraditioner?

Bryllupstraditioner – den komplette liste 1 Før brylluppet. Traditionen tro, så er det brudgommens opgave at fri til sin udkårne. 2 Under vielsen. Der er mange traditioner når man bliver gift i en kirke, fra hvor de enkelte personer skal stå, hvilke sange man synger, til hvornår der er nogen der 3 Imellem vielsen og festen. Når vielsen er overstået og brudeparret har sagt ja til hinanden, er traditionen, at gæsterne tager videre til en reception eller bryllupsfest, imens brudeparret tager ud