Users' questions

Welke verzekeringen heeft de ANWB?

Welke verzekeringen heeft de ANWB?

ANWB Verzekeringen

  • Autoverzekering. Veilig Rijden of Regulier. Woonverzekering. Inboedel, Opstal, Aansprakelijkheid.
  • Autoverzekering. Bromfietsverzekering. Fietsverzekering. Motorverzekering.
  • Reisverzekering. Annuleringsverzekering. Bootverzekering.
  • Woonverzekering. Aansprakelijkheidsverzekering. Inboedelverzekering.

Wat kost een verzekering voor een huis?

Volgens Vereniging Eigen Huis komt de gemiddelde premie voor de opstalverzekering neer op een bedrag van € 1,30 per € 1.000 aan verzekerd bedrag. Voor een huis met een herbouwwaarde van € 250.000 betaal je dus gemiddeld € 325 per jaar (inclusief assurantiebelasting € 393,25).

Wat is een Buitenhuisdekking?

Met een buitenhuisdekking kunnen uw spullen ook buiten het huis verzekerd worden tegen onverwachte en plotselinge schade en diefstal. Deze dekking is voor spullen die ook echt bedoeld zijn om buiten te gebruiken, zoals bijv. een videocamera, sportartikelen, een fototoestel, een tablet.

Wat valt onder inboedelverzekering ANWB?

Met de ANWB Inboedelverzekering zijn je spullen all risk verzekerd, bijvoorbeeld in geval van brand, diefstal of wateroverlast. En bij diefstal van sieraden of een fiets uit je schuur. Ook is schade die je onbedoeld zelf veroorzaakt verzekerd, zoals een vaas die per ongeluk uit je handen valt.

Is Unigarant van ANWB?

ANWB is bemiddelaar van Unigarant N.V. (een 100% dochteronderneming van ANWB). ANWB biedt in deze hoedanigheid verschillende verzekeringen aan zoals een autoverzekering, bootverzekering, E-bike verzekering, Veilig Rijden autoverzekering en reisverzekering.

Waar brengt de ANWB zijn verzekeringen onder?

De ANWB gaat samenwerken met de firma Drukker uit Amsterdam. Dat is een firma die verzekeringen onderbrengt bij London & Lancashire Insurance Company Ltd.

Wat kost een opstal verzekering?

Hoeveel kost een opstalverzekering per maand?

Volgens het Nibud kost een opstalverzekering tussen de € 13 en € 28 per maand voor een tussenwoning in een goedkope regio. Let overigens niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden. Kijk goed welke soorten schade wel en niet zijn gedekt. Dit verschilt per verzekeraar.

Wat is Buitenhuisdekking inboedelverzekering?

In jouw huis zijn je spullen vaak gewoon verzekerd op je inboedelverzekering. Buiten jouw huis is het verlies en/of beschadiging van je spullen meestal niet verzekerd. Maar als je bij je inboedelverzekering een aanvullende Buitenshuisdekking afsluit, zijn spullen die zich niet in jouw huis bevinden toch verzekerd.

Wat wordt er vergoed bij een inboedelverzekering?

Een Inboedelverzekering dekt schade aan spullen in je huis door bijvoorbeeld diefstal, lekkage of brand. Onder inboedel verstaan we alle spullen in huis die niet vastzitten. Ze zijn dus te verhuizen. De keuken valt niet onder een Inboedelverzekering, maar het keukengerei wel.

Wat valt er onder Inboedelverzekering Unive?

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken. Denk aan meubels, laptops, apparatuur (audio, tv en foto-/filmcamera) en kleding.

Wat valt er onder Inboedelverzekering Interpolis?

Met de Interpolis Inboedelverzekering verzekert u de spullen in uw woning voor schade door bijvoorbeeld brand, storm, water of diefstal. Schade door eigen schuld, bijvoorbeeld als u zelf iets laat vallen of omstoot, verzekert u met Inboedel All-Risk.