Users' questions

Hvor mange kilometer motorvej i Tyskland?

Hvor mange kilometer motorvej i Tyskland?

12.500 km det tredjelængste i verden efter det amerikanske Interstate Highway System (75.376 km) og det kinesiske motorvejsnet (45.400 km). På de tyske motorveje er der ingen generel hastighedsbegrænsning for personbiler og motorcykler, men kun en anbefalet højeste hastighed på 130 km/t.

Hvad må man køre i Tyskland?

De fleste tyske Autobahns har ikke hastighedsbegrænsninger, men det anbefales ikke at køre hurtigere end 130 km/t. I Tyskland gælder de samme regler for kørsel, som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen….Fartgrænserne i Tyskland er som følger:

  • By: 50 km/t.
  • Hovedvej: 100 km/t.
  • Motorvej: 120+ km/t.

Hvornår må man køre i Tyskland?

Hastighedsgrænsen er 50 km/t, medmindre andet er anvist ved skiltning. * På nogle strækninger på ‘Autobahn’ (de tyske motorveje) er der ingen fartbegrænsning. Vi anbefaler dog, at du aldrig kører mere end 130 km/t.

Hvordan kører tyskerne på motorvej?

Det samme gælder i Danmark, men tyskerne kører i langt højere grad efter denne regel, end man oplever danskerne gøre. Der er altid vigepligt for trafikken på motorvej. Det betyder, at det ved tilkørsel på motorvej altså ikke er nok at blinke til venstre.

Hvad er hastighedsgrænsen i tyske motorveje?

Hertil kommer dog, at der på nogle tyske motorvejsstrækninger skiltes med en hastighedsgrænse på 130 km/t – hvilket her er den øverste hastighedsgrænse og derfor ikke må overskrides. Modsat de danske regler om vejsammenfletning, har man i Tyskland altid vigepligt for trafikken på motorveje.

Er der vigepligt for trafikken på motorvej?

Der er altid vigepligt for trafikken på motorvej. Det betyder, at det ved tilkørsel på motorvej altså ikke er nok at blinke til venstre. Du skal tage hensyn til trafikken på motorvejen ved at stoppe op på kort tilkørsel og komme op i fuld fart på lang tilkørsel.

Kan du køre på Autobahn i Tyskland?

Når du kører på Autobahn i Tyskland, har vi nogle enkle gode råd, der kan hjælpe dig. Se her, hvad du skal være opmærksom på. Når du kører på Autobahn i Tyskland, har vi nogle enkle gode råd, der kan hjælpe dig. Se hvad du skal være opmærksom på. Kørsel i Tyskland – se her de gode råd til at køre på Autobahn | FDM Gå til hovedindhold