Other

Kan je KPN online kijken?

Kan je KPN online kijken?

Dan kijk je jouw favoriete programma’s en zenders via je televisie en online in heel de EU, via de Interactieve TV app en tv.kpn.com. Niet alle zenders zijn via iTV online te bekijken.

Kan ik KPN iTV in buitenland kijken?

Met de iTV app kijk je overal en op elk apparaat programma’s live, ook in het buitenland. Hieronder lees je wat je nog meer kunt met de app.

Hoe log ik in op KPN iTV online?

In de iTV app kun je inloggen met een abonnementsnummer en pincode. Met deze nummers heb je ook Interactieve TV op de tv-ontvanger geactiveerd. Het abonnementsnummer bestaat uit 14 cijfers en de pincode uit 4 cijfers. Je kunt ook inloggen met het KPN ID waaraan je internet + interactieve tv abonnement gekoppeld is.

Kan ik KPN iTV streamen naar tv?

Overal tv-kijken met de iTV app Deze download je gratis voor Android of iOS. De Interactieve TV app is compleet vernieuwd en verbeterd. Naar de wens om te kunnen casten via de iTV app is geluisterd. Bovendien kun je de iTV app in de hele EU gebruiken.

Waarom kan ik geen KPN iTV kijken?

Probleem met iTV app Zet eerst je mobiel of tablet uit en weer aan en kijk of het geluid aan staat. Verwijder de app en installeer m opnieuw. Let op: De oude Interactieve TV app in combinatie met Android 4.2 wordt niet meer ondersteund.

Kun je op laptop tv kijken?

Laptops zijn heel geschikt voor tv-kijken. Je kunt ze overal mee naartoe nemen en eenvoudig gebruikmaken van online tv-diensten zoals Uitzending Gemist, Knippr en Netflix.

Hoe kan ik iTV kijken in Nederland?

ITV

  • Kies een VPN.
  • Maak verbinding met een Britse server.
  • Ga naar de Live TV-stream van ITV.
  • Maak een ITV-account aan wanneer daarom wordt gevraagd of open je bestaande account.
  • Je kunt nu vanaf elke locatie kijken! Let op: de gratis updates van ITV bevatten advertenties.

Hoe log ik in op MijnKPN mail?

KPN mail instellingen

  1. KPN IMAP instellingen: Inkomende server: imap.kpnmail.nl. SSL aanvinken + poort 993 invullen.
  2. KPN pop3 instellingen: Inkomende server: pop.kpnmail.nl. SSL aanvinken + poort 995 invullen.
  3. KPN SMTP instellingen: Uitgaande KPN SMTP server: smtp.kpnmail.nl.

Hoe inloggen bij KPN?

via de app of computer. Gebruik je KPN ID om gemakkelijk in te loggen bij zowel de iTV app als de interactieve TV website.

Kun je met een dongel tv kijken?

Een Chromecast is een dongel waarmee je beeld vanaf je telefoon, tablet of computer afspeelt op je televisie. Je sluit de Chromecast aan op een HDMI-ingang van je televisie en verbindt hem met het wifi-netwerk bij je thuis.

Kan ik ITV kijken in Nederland?

Ondanks dat door de Brexit ITV niet meer in Nederland beschikbaar is, is het toch mogelijk ITV in Nederland te kijken! Daarvoor hoef je alleen een VPN abonnement te nemen bij bijvoorbeeld VPN Nederland, je via VPN bij ITV aan te melden en je kunt direct kijken.

Kan geen programma’s terugkijken KPN?

Het kan zijn dat jouw programma niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met uitzendrechten. ‘Programma Gemist’ in het interactieve TV menu heet vanaf nu ‘Gids & Terugkijken’. Tip: Met het Opnemen pakket van KPN kun je uiteraard wel gewoon doorspoelen wanneer je programma’s hebt opgenomen.