Other

Hvad koster en rejse til Maldiverne?

Hvad koster en rejse til Maldiverne?

Der er ingen direkte fly til Maldiverne, så du skal ud i en mellemlanding. Eksempler på Flybilletter: Perioden 14 – 21 august for en returbillet. Den billigste: Emirates med 2 mellemlandinger – 5.230 Kr. Den bedste: Qatar Airways med 1 mellemlanding – 6.018 Kr.

Hvor skal man rejse til i Maldiverne?

Populære rejsemål – Maldiverne

  • Gaafu Alifu Atollen.
  • Meemu Atollen.
  • Haa Dhaalu Atollen.
  • Dhaalu Atoll.
  • Baa Atollen.
  • Ari Atollen.

Hvornår kan man rejse til Maldiverne?

Beliggenheden tæt ved ækvator giver Maldiverne et meget stabilt tropisk klima. Årstiden har så godt som ingen indflydelse på temperaturen, der ligger på 28 til 30 °C året rundt. Den bedste tid at besøge Maldiverne er fra december til maj, den såkaldte tørre årstid, men du kan besøge øerne året rundt.

Kan man flyve til Maldiverne?

Der er ingen direkte fly fra Danmark til Maldiverne, så du er tvunget til at tage minimum en mellemlanding. Flyvninger går derfor typisk over enten Frankfurt, London eller Sheremetyevo, ligesom du ofte kan have stop i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er luksusrejser til Maldiverne?

Lords Travel har arrangeret luksusrejser til Maldivernes smukke strande siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter luksusferien til Maldiverne I kommer rigere hjem fra.

Hvorfor rejse til Maldiverne?

Hvorfor rejse til Maldiverne med Lords Travel? Lords Travel har arrangeret luksusrejser til Maldivernes smukke strande siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter luksusferien til Maldiverne I kommer rigere hjem fra.

Er Maldiverne religiøse?

Takt og tone i Maldiverne. Maldiverne er et religiøst land med nogle – efter danske normer – forholdsvis strege regler for påklædning og opførsel. Men fortvivl ikke… disse regler gælder kun på de lokale øer – ikke på resort-øerne. Alle resorts serverer i øvrigt også alkohol.