Guidelines

Welke kliniek voor ooglidcorrectie?

Welke kliniek voor ooglidcorrectie?

De VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij hebben ervoor gekozen uitsluitend met plastisch chirurgen te werken. Een plastisch chirurg is de enige medisch specialist die speciaal opgeleid is in het uitvoeren van ooglidcorrecties.

Wie is de beste oogspecialist?

Erkend oogarts met meer dan 24.000 operaties! Oogchirurg Dr R.A. Geerling is een erkend oogarts. Met meer dan 24.000 operaties behoort hij tot de beste van Nederland. Dr. R.A. Geerling (1969) volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Hoeveel kost een boven ooglidcorrectie?

Een bovenooglidcorrectie kost €799,-. Een onderooglidcorrectie kost €1.199,-. Een onder- en bovenooglidcorrectie gecombineerd kost €1.899,-.

Wat kost een ooglift?

De geschatte kosten van een bovenooglidcorrectie liggen rond de 700 euro per oog en vallen onder het eigen risico van de zorgverzekering.

Kan ooglidcorrectie onder narcose?

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U krijgt dus geen volledige verdoving (narcose). Tijdens de behandeling kunt u wel een drukkend gevoel ervaren. Dit is net als een verdoving bij de tandarts; u ervaart geen pijn, maar u voelt wel dat de tandarts u behandelt.

Wat kost een boven ooglidcorrectie?

Wat halen ze weg bij ooglidcorrectie?

Bij de bovenooglidcorrectie haalt de plastisch chirurg het teveel aan huidweefsel en vet dat boven uw ogen zit weg. De ingreep waarbij we overhangende oogleden wegwerken is redelijk eenvoudig. Onze plastisch chirurg voert de behandeling uit in onze kliniek in Amsterdam.

Wat kost ooglidcorrectie Bergman?

Ooglidcorrectie

Behandeling Overnachting Prijs
Bovenooglidcorrectie nee € 965,- € 965,-
Bovenooglidcorrectie met ptosiscorrectie nee 2.085,- 2.085,-
Onderooglidcorrectie nee € 2.490,- € 2.490,-
Onder- en bovenooglidcorrectie nee € 3.605,- € 3.605,-

Hoeveel kost een ooglidcorrectie in belgie?

Ogen: Prijs

Bovenste ooglidcorrectie 1350 € incl. BTW
Onderste ooglidcorrectie 1700 € incl. BTW
Bovenste en onderste ooglidcorrectie 2900 € incl. BTW

Kan een ooglidcorrectie mislukken?

Zowel een onderooglidcorrectie als een bovenooglidcorrectie kan mislukken als je door een slechte arts wordt behandeld. Littekentjes genezen bijvoorbeeld niet goed of je kunt je ogen niet goed meer sluiten.

Hoe lang moet je koelen na een ooglidcorrectie?

U krijgt na de ooglidcorrectie vrijwel zeker last van gezwollen, blauwe oogleden. U kunt dit beperken door na de operatie thuis uw oogleden te koelen. U kunt het beste 24 uur lang koelen met Page 3 3 tussenpozen.

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

Overzicht kosten ooglidcorrectie

Behandeling Kosten
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) € 875,-
Onderooglift correctie € 1300,-
Verkleining van de ooglidspleet (dubbelzijdig) € 1250,-
Herstel afstaand ooglid enkelzijdig (ectropioncorrectie) € 800,-

Hoe lang blijft ooglidcorrectie goed?

Gemiddeld heeft u van een behandeling aan uw oogleden zo’n 15 jaar plezier. Na een ooglidcorrectie ziet u er uitgeruster en frisser uit, maar het verouderingsproces gaat wel gewoon door. Door gezond te leven en goed voor uw huid te zorgen haalt u het maximale uit de behandeling.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Is het resultaat van een ooglidcorrectie blijvend? Hoewel u lang plezier kunt hebben van een correctie aan uw oogleden, is het resultaat uiteindelijk niet blijvend. U wordt immers ouder en uw huid veroudert ook.

Wat kost een ooglidcorrectie bij Zonnestraal?

Uw oogarts zal van tevoren bekijken of het oog hinder van deze ingreep kan ondervinden….Vragen.

Behandeling Prijs
Bovenooglidcorrectie (blepharoplastiek en ptosiscorrectie) € 1.250,- (1 oog) | € 2.085,- (2 ogen) € 1.250,- (1 oog) | € 2.085,- (2 ogen)