Guidelines

Waar zit de ABN AMRO?

Waar zit de ABN AMRO?

Het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam.

Wat kost 0900 nummer ABN Amro?

Belt u een 0900-nummer van ABN AMRO? Dan betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten.

Wat is het telefoonnummer van ABN Amro?

+31 10 241 1720
ABN AMRO/Customer service

Wat is 0900 0024?

Het ABN-AMRO servicenummer 0900-0024 was tot voor kort een nummer met regionaal tarief. Ik belde het voor 1 ct per minuut. Nu is het tarief van het ABN servicenummer 0900-0024 verhoogd van lokaal tarief naar 10 ct/min.

Waar in de buurt kan ik pinnen?

De geldautomaat voor iedereen De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank maken plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Hoe heette ABN AMRO vroeger?

Onze bank kent een rijke geschiedenis, die meer dan 300 jaar teruggaat. Sinds de juridische fusie tussen ABN AMRO Bank nv en Fortis Bank (Nederland) nv in 2010 heten we ABN AMRO Bank N.V.

Wat kost bellen naar een 0900 nummer?

Gebruikt u een 0900-, 0906- of 0909-nummer als klantenservice? Dan mag u geen geld vragen voor de informatie die u geeft. De beller betaalt alleen voor de gebruikelijke belkosten.

Wat is mijn identificatiecode van ABN AMRO?

In Mobiel Bankieren wijzigt u uw zelfgekozen vijfcijferige identificatiecode zo: Kies ‘Instellingen’. Kies ‘Toegang en gebruik’ en dan ‘5-cijferige Identificatiecode’. Voer uw huidige identificatiecode in.

Kan ik ABN AMRO mailen?

Kan ik een Bankmail of e-mail sturen? Dat kan helaas niet meer. Onze medewerkers kunnen u namelijk sneller helpen als zij direct contact met u hebben. Dat gaat het beste via social media, WhatsApp of chat.

Hoe kan ik ABN AMRO mailen?

Waar vind ik identificatiecode ABN AMRO?

In Mobiel Bankieren wijzigt u uw zelfgekozen vijfcijferige identificatiecode zo: Kies ‘Instellingen’. Kies ‘Toegang en gebruik’ en dan ‘5-cijferige Identificatiecode’.

Waar vind ik een Geldmaat in de buurt?

Dichtstbijzijnde pinautomaat vinden

  • Ga naar www.locatiewijzer.geldmaat.nl.
  • Typ in de zoekbalk uw woonplaats of de straat waar u nu bent.
  • Klik of tik op het vergrootglas.
  • De kaart verspringt naar uw locatie.