Guidelines

Hoe lang vertraging voor vergoeding NS?

Hoe lang vertraging voor vergoeding NS?

Wij vinden het vervelend als je tijdens jouw binnenlandse reis met NS vertraging hebt. Bij een vertraging van 30 minuten of langer kun je daarom een vergoeding aanvragen.

Hoeveel geld krijg je terug bij vertraging?

Hoogte van de vergoeding bij een vertraging De hoogte van de compensatie ligt tussen de €125 en €600 per passagier, afhankelijk van de lengte van de vlucht en de duur van de vertraging. De luchtvaartmaatschappij moet deze vergoeding uitkeren wanneer er geen sprake is van overmacht.

Waarom krijg ik geld terug van de NS?

U kunt geld terug vragen bij verlies, diefstal of beschadiging van uw OV-chipkaart. Of als uw trein vertraging heeft.

Wat is het nummer van NS?

Als u een klacht heeft, kunt u deze indienen bij NS Klantenservice via telefoonnummer 030 751 51 55.

Waarom geld terug van NS?

Geld terug vanwege corona | Klantenservice | NS.

Hoe krijg ik mijn ticket geld terug?

Hebt u nog geen e-ticket met boekingsnummer en ticketnummer ontvangen van de luchtvaartmaatschappij? Dan kunt u alleen terecht bij de reisbemiddelaar. De reisbemiddelaar moet u uw geld terugbetalen.

Wat is een NS Flex abonnement?

NS Flex Basis is de instapvariant van NS Flex. Hiermee reis je op rekening met trein, bus, tram en metro zonder abonnement. Je hoeft geen saldo te laden op je OV‑chipkaart maar betaalt achteraf via automatische incasso. Daarnaast kun je gebruik maken van de andere voordelen van NS Flex.

Wat moet je doen als je vlucht vertraagd is?

Vraag om een vertragingsverklaring van de airline. Wanneer je vertraging van 3 uur of meer oploopt met het vliegtuig, is de luchtvaartmaatschappij verplicht om haar reizigers te informeren over hun rechten. Vanaf dat moment kom je namelijk in aanmerking voor compensatie.

Is vlucht vertraagd betrouwbaar?

Is Vlucht-vertraagd.nl een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Vlucht-vertraagd.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Hoe kan ik de NS bellen?

Neem daarvoor contact op met de Spoordeelwinkel klantenservice via 088 6721002 (24 uur per dag telefonisch bereikbaar). Of bel met Weekendjeweg op 088 08901100.

Wat betekent NS Groep?

Onder deze naam incasseert de NS allerlei kosten, variërend van abonnementskosten tot kosten van aanvullende diensten. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). …

Hoe krijg ik mijn geld terug van mijn verlopen OV-chipkaart?

Stuur je kaart op met het formulier Teruggave saldo persoonlijke OV-chipkaart (pdf). Wij proberen je kaart dan met speciale apparatuur uit te lezen. Als dat lukt en er staat nog saldo op je kaart, storten we dat binnen 15 dagen op je bankrekening.

Wat is herroepingsrecht NS?

Als je binnen die tijd van gedachten verandert, kun je zonder opgave van reden van het abonnement afzien en het contract ontbinden (herroepen). Dit noemen we het herroepingsrecht.

https://www.youtube.com/watch?v=jElAJsjM2Z8