Articles

Waarom werkt de Rabobank app niet?

Waarom werkt de Rabobank app niet?

Het lukt me niet om de app te installeren, hoe komt dat? Misschien heeft je telefoon of tablet een te oude versie van het besturingssysteem. Voor het installeren van de app is minimaal iOS vanaf versie 11.0 of Android vanaf 7.0 nodig. Mijn toestel met daarop de Rabo App is gestolen of kwijt.

Kan toestel niet registreren Rabobank?

Ik kan mijn toestel niet registreren Neem dan contact op met de helpdesk op telefoonnummer +31 88 722 66 27 (gebruikelijke belkosten). Bent u een zakelijke klant? Bel dan met +31 88 722 66 22 (gebruikelijke belkosten).

Kan niet inloggen Rabobank zakelijk?

Check als je niet kunt inloggen even of er gepland onderhoud of een landelijke storing is. Soms kom je internetbankieren niet in door verkeerde instellingen op je computer, telefoon of tablet. Dit kan er aan de hand kan zijn. Je firewall of adblocker keurt webpagina’s van de Rabobank niet goed.

Kan niet uitloggen Rabobank app?

Hoe kan ik uitloggen uit de Rabo App? Om uit te loggen uit de Rabo App druk je op ‘Profiel’. Dit is het symbool rechtsboven in je scherm. Druk daarna op de oranje knop ‘Uitloggen’.

Hoe inloggen in Rabo online bankieren?

Browser registreren en inloggen met code Je gebruikt een vijfcijferige code om in te loggen in de Rabo Bankieren App. Diezelfde code kun je gebruiken om in te loggen in Rabo Online Bankieren. Kies de browser waar jij graag mee werkt en registreer deze op je laptop, tablet, desktop of mobiele telefoon.

Is iDIN verplicht bij de Rabobank?

Bij de Rabobank staat iDIN standaard aan voor klanten van zestien jaar en ouder. Je hoeft iDIN dus niet aan te vragen of aan te zetten. IDIN staat alleen aan voor particuliere (persoonlijke) rekeningen. Het is niet mogelijk om iDIN te gebruiken met een zakelijke rekening.

Hoe inloggen met Rabo Scanner?

Om in te loggen en te ondertekenen met je toegangscode moet je je browser registreren. Dat doe je als volgt. Log in in Rabo Online Bankieren met je Rabo Scanner. Kies in ‘Mijn overzicht’ aan de onderkant voor ‘Inloggen zonder Rabo Scanner’ en klik op ‘Nu instellen’. Klik op ‘Registreren’.